Thursday, May 7, 2009

Aktiviti Komiti Nilai...

Program Berkala yang akan di adakan setiap bulan di cawangan - kelas diagnos tapak tangan dan kelas bekam.


Melawat Pengerusi Komiti Nilai di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban.Penaung Komiti Nilai selaku bendahari KPA menyampaikan sumbangan sebagai wakil pihak KPA.

Sebahagian Ajk Komiti Nilai yg datang menziarah Pengerusi Komiti Nilai di Hospital Tuanku Jaafar. Alhamdulillah, kesihatan Ust semakin baik. Berkat pengambilan dan amalan herba-herba HPA. Maha Suci Allah, dengan segala keizinan-Nya luka ust sembuh dengan cepat. Para doktor yg merawat juga hairan yang mana dlm tempoh seminggu selepas di bedah, daging mulai tumbuh. Sepanjang tempoh selepas di bedah, ustaz mengamalkan herba yang di sarankan oleh Tn Hj Ismail iaitu herba IMT (2x3) dan herba Habbatussawda' (3x3).Tak lupa juga kami bergambar kenangan bersama Pengurus Zon Lembah Kelang Pn Siti dan Pn Zaimah Pengurus Zon Selatan.


Bergambar kenangan sesudah tamat kuliah.Tn Hj Ismail sedang memberikan jawapan kepada persoalan yang diajukan dalam Kuliah Perubatan Jawi di De Palma Ampang. Kehadiran menghampiri ke 500 org. Begitulah, setiap kali KPJ diadakan. Selain dpt bersemuka dengan PU sendiri, tujuan utama adalah untuk mendapatkan ilmu disampaikan oleh PU.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails